top of page
  • scandsports

Från höga till låga - 3 nyheter från Dolomite

Uppdaterat: 16 apr.

Skon som hyllas kommer med tre nyheter till butiken denna säsong. För han som vill ut i terrängen har vi nu den renodlade vandringskängan "54 Hike Evo Gore-Tex" som har alla favoritegenskaper som en klassisk "54' High Gore-Tex" plus lite till. Ska vi åt andra hållet och söker en sko med lite mer svikt hittar vi nyheten "Carezza Leather" till både dam och herr. Läs på för mer information om våra nyheter!


Dolomite 54 Hike Evo Gore-Tex, 2799:-


54 Hike Evo GTX är perfekt för utomhusaktiviteter såsom trekking och lätt vandring. Den har en ovandel i mocka läder och stretchmaterial och tungan omsluter foten för ökad komfort och naturlig rörelse. Den är också försedd med en vattentät GORE-TEX-fodring och en hållbar Adula Vibram® sula, som inte bara garanterar långvarighet utan även komfort och maximalt grepp på varierande terräng och lutningar.


Modellen finns från storlek 42-46.


Dolomite 54 Mid Fg Shoe, 2599:-


Dolomite's 54 Mid FG modell finns för dig som trivs i den lägre modellen men vill ändå ha lite mer sko utan att det blir känga. Modellen är i oljat läder men har inte Gore-Tex lining vilket gör den svalare än kängan.


Modellen finns från storlek 37-46.

Dolomite Carezza Leather, 1999:-

Carezza Leather är en lätt sko som är bekväm för vardagsbruk, resor och utomhuspromenader också. Dess sula har noggrant designats med tanke på fotens ergonomi och är strukturerad för att erbjuda bekväm dämpning under varje gåfas, utan att försumma den övergripande vikten. Dessutom är de lika bekväma som miljövänliga! Alla element i skon är tillverkade av återvunna och hållbara certifierade material: från ovandelen i mocka läder till sulan, genom snören, foder och innersula.


Carezza är utformad och byggd på en dedikerad ergonomisk form för kvinnor och en för män, för att erbjuda förbättrad långvarig komfort och en tät passform. Den här modellen hittar du därför i alla storlekar!45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page